SEGRE
Garret Nevels intenta superar Jason Cain, el millor del Marín.

Garret Nevels intenta superar Jason Cain, el millor del Marín.

Creat:

Actualitzat:

Moltes vegades no ens adonem que la nostra vida quotidiana està envoltada de petits detalls. L’altre dia llegia a la premsa com un jove jugador de bàsquet escolar es brindava per lligar les sabatilles a un contrari que no podia.

Pot ser que sembli una ximpleria però no deixa de ser un detall que, en aquest cas, demostra la cordialitat i companyonia entre els esportistes de base.

Si traslladem aquestes situacions detallistes al nostre equip, veiem que en moltes ocasions no donem importància a una pèrdua de pilota, a un rebot que se’ns va escapar o un tir lliure fallat, però després percebem que tot en conjunt pot fer variar el resultat final d’un partit.

Els aficionats hem estat testimonis aquesta temporada d’aquest tipus de moments. Uns han acabat amb victòria en els últims instants, però d’altres, per desgràcia, s’han saldat amb derrotes encaixades per aquesta falta de concentració, sobretot en els segons finals.

Després de perdre a domicili a la Corunya i ahir al Barris Nord davant del cuer s’ha complicat accedir al play-off, i s’haurà d’anar a guanyar a la pista del Palma.

Queden cinc partits i si volem jugar-lo haurem de tenir en compte aquestes petites coses que poden arribar a ser grans si no es resolen amb encert. La plantilla està complint amb escreix les expectatives de l’actual temporada, amb Nevels com el jugador més valorat en cada jornada.

Amb diferents resultats finals, això sí, però deixant una bona sensació al públic que va cada partit al pavelló a animar-los.

Estaria molt bé que els aficionats al bàsquet continuessin assistint al Barris Nord a presenciar els dos últims partits que queden de la Lliga regular a casa, seria un gran detall...

Garret Nevels intenta superar Jason Cain, el millor del Marín.

Garret Nevels intenta superar Jason Cain, el millor del Marín.

tracking