SEGRE
Juampi Sutina, defensat pel blaugrana Dago Peña.

Juampi Sutina, defensat pel blaugrana Dago Peña.ÁREA 11

Creat:

Actualitzat:

L

a temporada està a punt de finalitzar amb la salvació més que assegurada. L’objectiu, per tant, l’hem assumit amb escreix, però els que estimem el bàsquet no ens conformem i volem més emocions al Barris Nord veient el Força Lleida disputar el play-off d’ascens. Ja sé que és tasca difícil, més després de perdre ahir, però les matemàtiques encara ens donen opcions.

a Lliga d’aquest any ha estat molt irregular, s’han guanyat partits difícils a domicili i se n’han perdut altres de considerats més assequibles a casa. De totes maneres, considero que s’ha obtingut una classificació més que digna, que qualsevol de nosaltres hauria firmat a l’inici de la temporada tenint en compte d’on veníem.

Aquests alts i baixos són per diferents situacions: la relaxació en partits contra rivals més dèbils, la falta de concentració en els últims minuts... però, sens dubte, l’handicap més important ha sigut la marxa de Luka Rupnik al Fuenlabrada.

M’alegro que li vagi bé a l’ACB, encara que si s’hagués quedat a les nostres files les coses potser haurien anat d’una altra manera. Ara, amb la lesió de Simeón, ha calgut confiar més que mai en els bases de la casa per als papers de directors d’orquestra.

E

l públic ha estat a l’altura en tot moment, donant exemple d’educació i bones maneres, tant amb arbitratges una mica perjudicials, com quan l’equip ha perdut de manera incomprensible. Cal treure’s el barret. Hem de mirar el futur amb optimisme, tant si juguem el play-off com si no.

La LEB Or és una bona Lliga. Ara faltarà que tornem a competir amb un equip amb garanties suficients de permanència i amb una política de fitxatges digna i ben planejada, que és el que es mereix el nostre Força Lleida.

Juampi Sutina, defensat pel blaugrana Dago Peña.

Juampi Sutina, defensat pel blaugrana Dago Peña.ÁREA 11

tracking