SEGRE
Demétrio i Mbaye intenten evitar un llançament de Pressley.

Demétrio i Mbaye intenten evitar un llançament de Pressley.JUAN MARÍN/DIARIO LA RIOJA

Creat:

Actualitzat:

El formidable últim quart de l’últim partit a casa (el millor de la temporada sense Rupnik) ha deixat en els seguidors del Força Lleida una sensació agredolça. Jugant així, hauríem aconseguit el play-off, però quan jugar-nos la vida depèn de nosaltres mateixos no ens sol sortir bé.

En resum, la temporada ha anat de més a menys i en la part final hem aconseguit mantenir-nos. Els problemes per cobrir de manera definitiva (que no idònia) la marxa de Rupnik han passat factura en el joc i en els resultats, i la consecució de la permanència sembla haver desactivat l’ambició a gairebé tots, afició inclosa.

No ens enganyem, tal com pintaven les coses al setembre, la confecció de la plantilla i els resultats obtinguts només poden considerar-se un èxit indiscutible. Després d’una última temporada d’avorriment mortal, el joc que proposa l’equip és modern i alegre. Per fi hem tornat a disfrutar veient bàsquet en directe.

Fins i tot des de la perspectiva econòmica crec que podem parlar d’una temporada rendible. No hi ha problemes econòmics coneguts i la directiva ha tingut el curs més tranquil des que es va fer càrrec del club. D’aquesta forma assistim a una cosa insòlita en la nostra curta història: renovació contractual de jugadors abans de l’acabament de la temporada.

Un reconeixement i gratitud a tots els que fan possible que tots els divendres puguem assistir a un cada vegada més ben organitzat espectacle, incloses les fidelíssimes noies de La Dansa Estudi.

Tenim cinc mesos al davant de molta feina. La renovació dels patrocinadors és fonamental i l’exigència en la confecció de la plantilla serà, sens dubte, més gran que la d’aquest any. Fins a aleshores, bon bàsquet i força Lleida!

tracking