SEGRE
Una acció d’atac del Lleida, que ahir es va mostrar més incisiu en un partit que era una autèntica final per als de Siviero.

Una acció d’atac del Lleida, que ahir es va mostrar més incisiu en un partit que era una autèntica final per als de Siviero.CARLES MIRANDA

Creat:

Actualitzat:

Tan sols els més optimistes, o potser ni ells, podien imaginar-se al final de la primera volta que avui, mentre es completa la jornada 36 de Lliga, el Lleida estaria atent a diversos resultats, perquè d’aquests dependrà arribar a les dos últimes jornades amb més o menys opcions de classificar-se per al play-off d’ascens a Segona divisió A. Aquest objectiu, al final d’una lamentable primera volta, semblava llavors inabastable per als deixebles de Gustavo Siviero.

El Lleida, ahir, va fer els deures. Va guanyar 0-1 al camp del Llagostera, en la que era la seua tercera victòria de la temporada fora de casa. Sens dubte, els números lluny del Camp d’Esports no corresponen, ni per indicis, als d’un aspirant a l’ascens. Però el Lleida va guanyar. I si avui perden Badalona i Vila-real B i l’At. Balears no guanya, el play-off estarà a dos punts.

Difícil, però no impossible. Fins i tot si es donen els resultats i el Lleida queda a dos punts del play-off, continuarà sense dependre de si mateix. Haurà de guanyar i esperar que els fats li continuïn sent propicis. Ara es poden lamentar els punts perduts a la primera volta, o els que s’han deixat escapar en l’últim mes i mig. Però la realitat és la que és.

Si no es donen els resultats adequats en la resta dels partits, les matemàtiques continuaran dient que encara hi ha opcions, però el sentit comú insistirà que són molt remotes. Difícil o gairebé impossible. Així ho tindrà el Lleida al final d’aquesta jornada. Però si els resultats ajuden, el pròxim partit al Camp d’Esports serà el més important de l’any.

No ha sigut una bona temporada. El Lleida ha viscut immers en el conflicte permanent. I encara que els seus dirigents demostren sentir-se còmodes en aquestes situacions, solen ser el pitjor enemic per a un equip de futbol.

L’estadi és avui dia un desert al qual només acudeixen uns quants irredempts. El club hauria de fer ara tot el possible perquè el Camp d’Esports presenti davant del València B la millor entrada de la temporada. La plantilla afronta el seu penúltim esforç. I necessita el club.

tracking