SEGRE
Trilles salta amb un jugador del Badalona, davant de la mirada de Lázaro.

Trilles salta amb un jugador del Badalona, davant de la mirada de Lázaro.CARLES MIRANDA

Creat:

Actualitzat:

El Lleida va obrir aquest diumenge una nova Lliga i, en una d’aquestes casualitats del destí, aquest va voler que l’arrancada fos al mateix escenari que l’any anterior. A diferència de fa dotze mesos, quan l’estrena es va saldar amb una derrota, el Lleida es va emportar aquest diumenge un valuós empat de Badalona (1-1), davant d’un equip que va tancar la temporada anterior en la cinquena posició i quedant-se a les portes del descens.

És un nou Lleida, que una vegada més ha patit una notable renovació a la seua plantilla i que obre una nova era, la de Gerard Albadalejo com a primer entrenador. Sense cap dubte, el Lleida s’aplica aquella frase que aconsella que “no perdis el temps pensant en errors del passat, aprèn-ne i segueix endavant”.

Si fa dos temporades, després que l’equip que entrenava Imanol Idiakez es quedés a un penal de l’ascens a la Segona divisió, el club va aplicar un “pla renove” total a una plantilla que havia mostrat un excel·lent nivell, encara que es quedés sense premi; era evident que després de la breu etapa de Gustavo Siviero –només hi ha estat una temporada–, tocava de nou agitar a fons els armaris del vestidor del Camp d’Esports.

El club s’ha dedicat en els últims mesos a tancar els fronts que tenia oberts, inclòs el de l’afició, que la passada temporada va deixar d’assistir a l’estadi, sense que els resultats arribessin a enganxar-la de nou, malgrat la gran segona volta.

Ara s’obre un altre cicle i sembla el moment que torni la il·lusió. Pel que va semblar ahir, l’equip sí que compleix una de les premisses que ha garantit Albadalejo: lluita i corre fins al final. Fins i tot hauria pogut guanyar el partit. Gerard Albadalejo es mereix sense cap dubte els cent dies de gràcia que ha de tenir qualsevol persona que accedeix a un nou càrrec.

Compta amb la confiança del club, que el tenia assenyalat des de feia temps com l’home cridat a fer-se càrrec del primer equip. La plantilla i el cos tècnic estan plens de lleidatans. I aquest plus ha de contribuir a aportar noves il·lusions a tots.

tracking