SEGRE
Juampi Sutina llança a cistella davant de l’oposició de Figueras.

Juampi Sutina llança a cistella davant de l’oposició de Figueras.ÁREA 11

Creat:

Actualitzat:

Quan comença un nou curs escolar veiem l’alumnat expectant i nerviós. Als aficionats i aficionades del bàsquet ens passa una cosa similar. Ens preguntem: com seran els nous fitxatges? El públic anirà en més nombre al Barris Nord? Salvarem la categoria?... Les respostes s’aniran coneixent al llarg de la temporada que acaba de començar.

He vist un parell de partits de pretemporada i veig l’equip molt millorat en posicions clau per formar un conjunt compacte i amb possibilitats de fer un bon paper. Reconec l’esforç que ha fet la directiva per portar els millors reforços en concordança amb les possibilitats econòmiques del club.

També és veritat que els jugadors de més vàlua en un futur pròxim podrien fitxar per equips de categoria superior (recordem el cas de Rupnik al Fuenlabrada, per exemple) depenent del tipus de contracte firmat, aquesta és la dura realitat. Però hem d’iniciar aquesta nova Lliga amb il·lusió i ganes, intentant que els més joves vagin al pavelló.

Encara que s’hagi perdut la semifinal de la Lliga catalana no passa res, el que més interessa és la Lliga i començar-la amb bon peu és molt important, jugant amb intensitat però sense presses, resolent jugades clares en moments difícils amb estratègia...

El Manresa també es va emportar el partit amistós que es va jugar al Barris Nord aquest diumenge passat (un futur equip ACB) i hem perdut davant del Barça B. Però keep calm, cal anar pas a pas.

La directiva al capdavant del club, l’entrenador dirigint l’equip el millor possible, els jugadors lluitant amb la professionalitat més gran que saben i l’afició responent amb la seua presència i omplint les grades del Barris Nord. Jo reivindico un ... al bon bàsquet!!!

Juampi Sutina llança a cistella davant de l’oposició de Figueras.

Juampi Sutina llança a cistella davant de l’oposició de Figueras.ÁREA 11

tracking