SEGRE
Marc Martí, davant Manzano, va fer el millor partit de la temporada.

Marc Martí, davant Manzano, va fer el millor partit de la temporada.LA REGIÓN

Creat:

Actualitzat:

Quan algú s’incorpora més tard a un equip, pels motius que siguin, és de cortesia donar-li la benvinguda, i jo ho faig amb el jugador letó Davis Rozitis: WELCOME! En el seu debut al Barris Nord se li van veure bones maneres. Té envergadura, lluita bé sota els cèrcols i, sobretot, intimida amb els seus 2,13. La seua tècnica és bona i pot aportar coses positives al Força Lleida. Li costarà un cert temps assimilar tota la filosofia de l’entrenador i les tàctiques per cohesionar-se amb la resta de la plantilla, però cal demostrar-li que confiem en ell.

Sembla que Karena comença a superar la lesió, i això és una bona notícia. El tàndem Karena-Rozitis es pot convertir en un duo letal sota la cistella, i sempre comptant amb Mbaye, lluitador incansable i bon jugador. I Derksen avança positivament de la fractura al peu... Això ens anima a tots de cara al futur.

Les lesions formen part de qualsevol esport i es converteixen en una veritable xacra quan afecten més d’un integrant d’un equip, i això és el que li ha succeït aquesta temporada al Força Lleida. Hi ha equips (sempre que els respectin les lesions) amb un gran potencial en aquesta Lliga LEB Or com són el Breogán de Lugo i el Manresa, que marquen territori ACB. Amb els peus a terra és pràcticament impossible estar a la seua altura, però queden moltes jornades i, n’estic segura, la salvació estarà al nostre abast. Tot cal veure-ho... potser arribem al play-off d’ascens amb la plantilla al complet.

Només hem aconseguit una victòria a casa, i això és molt pobre, cal continuar treballant perquè n’arribin moltes més, i l’afició hem d’animar, animar i animar. Com diu la cançó de Sisa: “Oh, benvinguts, passeu, passeu...” El Barris Nord és la casa de tots!

Marc Martí, davant Manzano, va fer el millor partit de la temporada.

Marc Martí, davant Manzano, va fer el millor partit de la temporada.LA REGIÓN

tracking