SEGRE
Kregor Hermet cau a terra davant la pressió de Leo Cizmic.

Kregor Hermet cau a terra davant la pressió de Leo Cizmic.ÒSCAR MIRÓN

Creat:

Actualitzat:

Quan sents que no pots seguir endavant perquè tot va a l’inrevés i no hi ha forma d’aconseguir els resultat esperats… simplement constància. L’èxit es basa en la persistència i no en la sort. Això és el que va passar ahir al vespre al Barris Nord quan un partit que estava molt costa amunt –amb diferències de 15 punts avall– es va capgirar per obra i gràcia de la constància, la perseverança i el talent natural dels jugadors franquícia del Força Lleida.

El Barris Nord va viure un partit emocionant amb diferents constants i ratxes on l’encert dels pistolers balcànics Mitrovic per part basca i Djukanovic per part lleidatana van fer embogir una afició entregada en cos i ànima rememorant el soroll ensordidor que fa tremolar les cames dels jugadors més experimentats i que en un moment del partit va ajudar a reconduir una situació d’allò més complicada.

Tots som el que fem dia a dia, de manera que l’excel·lència no és en si un acte, és un hàbit. Ahir es va veure clarament que, malgrat tenir el partit coll avall, els tècnics i jugadors del Força Lleida no van perdre l’esperança i van tenir recompensa al treball i l’esforç dels entrenaments. Un equip juga com s’entrena i ahir es va recollir el fruit d’unes sessions en què no es deixa res a la improvisació.

Malgrat les baixes del nostre fitxatge estrella, l’encara desconegut per l’afició Derksen i del pivot Rozitis, es va guanyar per… allò que fa coneguda la fira de Sant Guim de Freixenet, amb l’ajuda del públic i el talent d’Okungemi i Djukanovic.

Ara, només ens falta continuïtat en el joc. Ja ho deia el filòsof de l’antiga Grècia Aristòtil: “L’instant és la continuïtat del temps, ja que uneix el temps passat amb el futur.” Continuïtat, amics, i més continuïtat en el joc.

tracking