SEGRE
Els herois es mereixien més

Els herois es mereixien més

Creat:

Actualitzat:

Ja sé que existeix una frase, probablement mai escrita o pronunciada, que resa que “els herois en tenen prou amb ser-ho”, però fins i tot a ells, encara que sigui molt de tant en tant, també els agrada rebre un cop a l’esquena, l’aplaudiment o el reconeixement públic. Per això ahir més d’un jugador del Lleida es va sentir un pèl decebut al veure una altra vegada tantes i tantes cadires buides al Camp d’Esports.

La veritat és que jo tampoc m’ho esperava. Home, no confiava en un ple, que tampoc sóc tan il·lús, però sí a veure mil o dos mil persones més a les grades a banda dels mil incondicionals de sempre, aquests amb els quals es pot anar a tot arreu perquè mai et faran quedar malament!

I és que un, en la seua ingenuïtat, estava convençut que la gesta d’Anoeta de dimecres no passaria desapercebuda davant de l’Elx i que els dos-cents aficionats, herois també, que van viure en directe la gesta blava a Sant Sebastià i que van ajornar el viatge de tornada amb autocar, tren o cotxes particulars, fins que l’equip no va sortir de l’estadi Txuri Urdin per poder victorejar i aclamar els jugadors a base de bé, es multiplicarien per molts al Camp d’Esports per retre homenatge als jugadors que van ser capaços de remuntar un 3-0 en l’eliminatòria i un 2-0 en el partit per acabar guanyant i passant ronda.

Però no, ens vam equivocar. Davant de l’Elx hi van anar els de sempre. Ni un més ni un menys. I no valen, per repetitives, les excuses que donaven al partit per televisió, que feia molt fred i que el Lleida sumava, en Lliga, sis partits sense guanyar. Sí senyor, des del 22 d’octubre amb el 4-2 al Cornellà. Però això no és nou. L’equip el televisen de tant en tant, per aquestes dates sempre fa un fred que pela i l’equip ha tingut ratxes pitjors. I sempre ha acabat tirant endavant a la recerca d’una millor classificació i, de vegades, fins del play-off (tres en les últimes cinc temporades). Però perquè tot això funcioni, o funcioni encara millor, feia falta més públic al Camp d’Esports. I no només a la Copa.

tracking