SEGRE
Marc Martí busca un company a qui passar la pilota.

Marc Martí busca un company a qui passar la pilota.LLEONARD DELSHAMS

Creat:

Actualitzat:

En tots els esports que no són individuals, sempre el bloc de jugadors és el més important, encara que les facultats físiques i tècniques d’alguns passen per sobre d’aquest conjunt per marcar la diferència. Això passa a tots els equips, hem tingut recitals de bon bàsquet al Barris Nord protagonitzats per jugadors talismà. Nosaltres també en tenim i ho van demostrant partit rere partit. S’ha de valorar les aportacions estel·lars de Djukanovic i Ogungbemi, que, una vegada més, han estat decisius per aconseguir victòries i s’han erigit com a líders al capdavant de l’equip.

Els clubs amb més garanties econòmiques són els que teòricament poden fer més bons fitxatges. Una altra cosa és que, després, arribin a destacar. Quantes vegades s’han pagat grans quantitats per algun jugador en concret que no ha estat a l’altura? Això, al Força Lleida, ho hem pogut comprovar. Només hem de recordar el ball de bases de la temporada passada. La confiança en la plantilla ha d’estar sempre present. Hi haurà partits que es resoldran millor que d’altres, però no es pot dubtar mai de l’entrega dels nostres jugadors. És gairebé impossible rendir al cent per cent a tots els partits, la regularitat és el que més costa i ni tan sols les màximes estrelles arriben a assolir-la. La temporada serà llarga i el calendari no està sent fàcil.

La nostra màxima aspiració seria classificar-nos per jugar el play-off, però, per ara, si no ens posem les piles aviat, s’haurà de lluitar per salvar la categoria, i això seria nefast per als interessos del club i per als que estimem aquest esport. El joc d’equip ha de prevaler per sobre de tot, però sense oblidar les individualitats de jugadors estel·lars bàsics a tots els esports i, si no, que l’hi diguin al Barça amb Messi.

Marc Martí busca un company a qui passar la pilota.

Marc Martí busca un company a qui passar la pilota.LLEONARD DELSHAMS

tracking