SEGRE
Lleida i Sabadell van oferir un duel intens, però amb poca presència a les àrees.

Lleida i Sabadell van oferir un duel intens, però amb poca presència a les àrees.ÒSCAR MIRÓN

Creat:

Actualitzat:

Al Lleida l’espera un Nadal mogut. Nou partits sense guanyar són més dels que poden suportar el president Albert Esteve i el director esportiu, Jordi Esteve. És evident que cal intervenir perquè la situació, ara preocupant, no degeneri encara més. Els resultats no arriben, el públic no acudeix al Camp d’Esports tret de per a les grans ocasions i ahir es van escoltar xiulets de desaprovación dels pocs que hi havia al camp que són, precisament, els més acèrrims seguidors.

Cal intervenir i des del club ja no només es pensa en canvis a la plantilla. Els canvis arribaran també a l’staff tècnic. El club lleidatà ja ha començat a moure agendes per trobar un nou entrenador.

La preocupació al club és evident i sobre la taula hi ha un ampli ventall de possibilitats. Primer s’espera aquesta setmana una reunió al més alt nivell entre el president i els membres del cos tècnic: Gerard Albadalejo, David Giménez i Jordi Cortés.

Hi ha un problema i han d’aportar solucions. No n’hi ha prou amb apel·lar als “petits detalls” o a agafar-se al clau roent de la possessió o al recurrent “hem fet un gran partit, només ha faltat el gol”.

No pot descartar-se un canvi de primer entrenador, malgrat que el Lleida, conscient de l’aposta que va fer a l’estiu amb Gerard Albadalejo i que aquest és un home de la casa, no el deixarà al carrer i li buscaria una altra col·locació en l’staff. Però el Lleida ja té clar que hi haurà un canvi a l’organigrama tècnic. Només cal veure’n la magnitud. Hi haurà entrades, ja es veurà el nombre i amb quines funcions, i hi pot haver sortides. Alguna cosa no funciona a l’equip i el club té clar que el problema no és només de jugadors.

Albert Esteve té previst en les pròximes hores contactar amb entrenadors. Ho vol tot preparat per moure les peces en el moment adequat. El canvi de jugadors no pot començar a fer-se fins a l’1 de gener. Comencen les vacances, però el treball als despatxos no tindrà descans.

tracking