SEGRE
Karena va guanyar sempre la partida als rivals interiors i va vorejar el cent per cent d’encert en el tir.

Karena va guanyar sempre la partida als rivals interiors i va vorejar el cent per cent d’encert en el tir.DIARIO PALENTINO

Creat:

Actualitzat:

La concentració

m

ental és un procés psíquic que es realitza mitjançant el raonament i consisteix a centrar voluntàriament tota l’atenció de la ment sobre un objectiu, objecte o activitat que s’està realitzant o bé pensant a fer en aquell moment, deixant de costat tota una sèrie de fets o altres objectes que puguin ser capaços d’interferir en la seva consecució o en la seva atenció.

L

a concentració és vital per a l’estudi i el treball i és especialment important en l’aprenentatge.

Aquest preàmbul serveix per entendre la transcendència d’intentar per tots els mitjans potenciar aquesta capacitat tan important a l’esport d’elit, i al bàsquet en particular, perquè ajuda els jugadors i tècnics a enfocar-se en les accions que es produeixen en un moment determinat.

E

l Força Lleida disposa de la plantilla i el talent suficients, un cop recuperats els lesionats, per poder lluitar en el tram final de la temporada per una de les places que donin lloc a disputar els play-offs.

Tanmateix, en el decurs dels partits, i el Palència ahir no va ser una excepció, hi ha moments d’una pèrdua de concentració individual i col·lectiva greus que no ajuden gens a assolir victòries.

l tercer temps a Palència va ser d’una desconnexió total i en menys de sis minuts ens van recuperar quinze punts. Així costa molt consolidar diferències a favor perquè els partits són de quaranta minuts i no ens podem permetre malbaratar brillants inicis com el d’ahir a la nit.

C

oncentració, sisplau, concentració.

tracking