SEGRE
Bojan Radulovic, que va marcar el gol de la victòria, es lamenta per una ocasió fallada al primer temps.

Bojan Radulovic, que va marcar el gol de la victòria, es lamenta per una ocasió fallada al primer temps.CARLES MIRANDA

Creat:

Actualitzat:

Sis punts de sis de possibles. El Lleida ha començat la segona volta amb molta força i, encara que ahir va patir per endur-se la victòria del camp del cuer, on va haver de remuntar en l’últim quart d’hora de partit un marcador advers, ha aconseguit en aquest inici del 2018 redreçar l’erràtic rumb amb què va acabar la primera volta després d’un inici de competició molt prometedor. S’ha de tornar a considerar el Lleida un candidat al play-off d’ascens, encara que aquesta etiqueta adquireix el seu autèntic valor en els vuit últims partits de la fase regular.

El Lleida tenia un problema i ha començat a aplicar solucions tot just iniciar-se el mercat d’hivern. A l’equip de Gerard Albadalejo li faltava gol i ha fitxat el davanter Juanto Ortuño, titular tant davant del Badalona com ahir davant del filial del Saragossa.

I encara que el de Iecla encara no ha marcat, malgrat haver tingut diverses ocasions per fer-ho, l’equip ha anotat quatre gols en aquest començament d’any, dos per partit. Se’ls han repartit Jorge Félix i Pumar, davant del Badalona i, ahir, Manu Molina i Bojan, l’heroi d’Anoeta, que va tornar a ser decisiu.

El segon reforç, Álex Albístegui, també va ser ahir titular i la seua arribada ha d’aportar consistència al centre del camp. I encara s’espera algun fitxatge més abans que es tanqui el mercat d’hivern a final de mes. L’equip ja té trenta punts i, encara que segueix a quatre de la zona de play-off, ha arrancat la segona volta d’aquesta Lliga fent els deures. Ara cal mantenir-se així i millorar respecte a la primera.

L’equip s’enfronta a la primera part d’aquesta segona volta amb la majoria dels rivals que estan classificats a la zona, amb alguna excepció. Això ho va saber aprofitar en l’arrancada de Lliga per situar-se en el play-off. Serà a la part decisiva del Campionat quan li tocarà afrontar tots els equips de dalt, també amb alguna excepció. I davant d’aquests equips és on va fallar. Si vol jugar el play-off d’ascens, ara ja no pot cometre més errors.

Un altre tema pendent per al club és l’assistència a l’estadi. El públic no acudeix al Camp d’Esports. Encara que ja és un clàssic que es reservin per quan l’equip es juga l’ascens.

tracking