SEGRE
Hermet intenta capturar un rebot davant la presència d’un rival.

Hermet intenta capturar un rebot davant la presència d’un rival.ÁREA 11

Creat:

Actualitzat:

Intens cap de setmana, pel que fa a esdeveniments mediàtics, el que hem pogut gaudir els amants de l’esport de la cistella. Mentre Los Angeles allotjava l’All Star de l’NBA, Las Palmas acollia la Copa del Rei. Tant un esdeveniment com l’altre generen una gran expectació, encara que el xou americà, titllat ja fa temps de més comercial que espectacular, es presenta per a alguns crítics com una idea desgastada i en algunes accions fins i tot avorrida.

En canvi, l’encertat format de la Copa, amb seu única, no ha fet més que augmentar-ne el prestigi. I no deixa de resultar curiós que mentre al bàsquet moltes ciutats desitgen ser seu, en l’esport rei, el futbol, la federació tingui tants problemes per adjudicar la final.

El fet més destacat d’aquesta edició és com un equip com el Barça ha ressorgit de la nit al dia quan estava immers en una irregular i mediocre temporada. L’arribada del tècnic serbi Svetislav Pesic ha fet reaccionar i competir de forma immediata molt millor l’equip. És qüestió de lògica o és l’excepció?

Millorar un grup amb un relleu o un fitxatge no és tasca fàcil, i molt menys en un curt espai de temps. Es necessita una adaptació. Aquesta setmana, el Força Lleida arribava a un acord amb el Múrcia per a la cessió del pivot Julen Olaizola, que ve a substituir Karena, al qual els problemes físics no li han permès rendir. Qualsevol equip amb ambició ha d’estar sempre preparat per millorar competitivament el conjunt. I això és el que amb bon criteri ha fet l’equip de Borja Comenge. El jugador donostiarra arriba fins a final de temporada i necessita una ràpida adaptació per poder ajudar com més aviat millor l’equip. Serà el nostre Svetislav Pesic? Serà la lògica o serà l’excepció?

tracking