SEGRE
Una acció del partit d’ahir, disputat per l’Actel a Oviedo.

Una acció del partit d’ahir, disputat per l’Actel a Oviedo.LA NUEVA ESPAÑA

Creat:

Actualitzat:

Jornades amb alts i baixos; partits mal interpretats; direcció tècnica, de vegades, poc efectiva; rendiment irregular d’alguns jugadors, etc. Aquest és el gris panorama que ofereix el Força Lleida aquesta temporada. Em costa molt fer una Contracrònica negativa, però s’ha arribat a un punt en el qual la falta d’ambició en la consecució dels objectius fa que l’afició estigui decebuda. I és que entrepussada rere entrepussada l’equip s’allunya del play-off i va atansant-se a la part baixa de la taula. Si segueix així, aquesta dinàmica pot portar a perdre la categoria i això sí que seria nefast per al club.

La política de fitxatges tampoc ajuda a treure a la superfície l’equip... Amb Mbaye minvat de forces, Karena amb una enorme falta de concentració, un Sutina treballador però poc efectiu, Miki Feliu que s’ho deixa tot a la pista, un Olaizola en el qual confio, però que encara no ha tingut temps d’adaptar-se a l’equip, un Marc Martí flexible i amb gran encert en els tirs lliures, un Derksen i un Rubín de Celis discretament complidors... Encara rai que la qualitat tècnica d’Ogungbemi i Djukanovic salven una mica l’equip de la mediocritat.

Cada any es repeteix la mateixa història: fitxatge de tres o quatre jugadors que ja se sap que se n’aniran a l’acabar la temporada, o fins i tot, a la meitat, i així és impossible tenir una plantilla consolidada i amb continuïtat. S’ha d’intentar confeccionar un equip prou sòlid i compacte que garanteixi la permanència de les principals figures i que puguin complementar-se amb els nous.

No qüestiono la capacitat d’entrega i ganes de fer-ho bé de la plantilla, una altra cosa és que les coses sempre surtin com un voldria. El que sí que reitero és que aquesta temporada passarà pel Barris Nord sense pena ni glòria.

Una acció del partit d’ahir, disputat per l’Actel a Oviedo.

Una acció del partit d’ahir, disputat per l’Actel a Oviedo.LA NUEVA ESPAÑA

tracking