SEGRE
Musa, que va acabar sent substituït al descans per Marc Nierga, intenta escapar-se d’un jugador de l’Alcoià.

Musa, que va acabar sent substituït al descans per Marc Nierga, intenta escapar-se d’un jugador de l’Alcoià.LLEONARD DELSHAMS

Creat:

Actualitzat:

Encara que Albadalejo asseguri que fins després del partit amb l’Ebro –el següent rival del Lleida al Camp d’Esports– no pensa recórrer a la calculadora sobre quines són o seran les possibilitats reals de l’equip de cara a entrar al play-off, el cert és que concedeix molta importància a la sortida de Cornellà, ara mateix quart classificat i amb un punt d’avantatge sobre el Lleida. És natural. És un partit molt important perquè es tracta d’un rival directíssim en aquest objectiu il·lusionant de poder tornar a lluitar per l’ascens després del fiasco de l’exercici anterior.

Un partit tan important com ho seran els següents desplaçaments de l’Esportiu: Vila-real B, ara mateix segon; Hèrcules, per sota del Lleida però amb aspiracions, i Elx, que ocupa la tercera plaça. Però Cornellà és el primer. Aquest diumenge i per això l’entrenador del Lleida va cridar a la sala de premsa a la mobilització general dels aficionats.

Vol sentir-se acompanyat a la grada del Municipal barceloní. I no només pels que s’hi desplacen amb l’autocar que organitza el club –tant de bo poguessin ser més d’un!– sinó que va demanar cotxes particulars i encara va anar més lluny sol·licitant la presència dels lleidatans que viuen ara mateix a Barcelona i especialment dels que resideixen a la capital catalana per motiu d’estudis.

Només li va faltar dir aquella arenga shakesperiana que diu, més o menys, que “els que sentin parlar d’aquell dia, lamentaran no haver-hi estat”. Tant de bo l’escoltin i el Lleida senti el color i la calor dels seguidors encara que caminin escarmentats precisament del partit a Cornellà el primer any d’Idiakez. Prop de quatre-cents seguidors es van desplaçar fins allà a l’últim partit de la temporada. Guanyant hi havia play-off. I es va perdre.

Però toquem ferro i no cridem el mal temps. Si tot surt com està previst hi haurà més seguidors a Cornellà que ahir al Camp d’Esports, cosa que ja no és notícia.

A qui li passa pel cap posar el partit contra l’Alcoià quan encara s’estava jugant el Barça-Atlètic de Madrid?

tracking