SEGRE
Djukanovic llança a cistella en un moment del partit d’ahir.

Djukanovic llança a cistella en un moment del partit d’ahir.ÀREA11

Creat:

Actualitzat:

Que no s’estengui el pànic. Si les coses es fan bé i totes les forces visibles convergeixen juntes, podem superar l’escull del descens. Entonem el mea culpa entre tots: el cos tècnic perquè potser no ha sabut motivar prou l’equip en moments puntuals. Els jugadors, perquè de manera reiterativa han caigut en picat durant els últims minuts dels partits, amb errors increïbles. I la junta directiva, per haver realitzat algun fitxatge que no ha sortit tan bé com s’esperava.

Per descomptat, salvo d’aquesta desfeta els patrocinadors del club i les institucions, per la seua aportació econòmica, i sobretot el públic, que no ha deixat d’assistir al Barris Nord per animar el Força Lleida, encara que últimament hi hagi hagut xiulets de disconformitat pel que passa al terreny de joc.

Una temporada és com un partit: quan les coses surten bé, els tirs entren i els rebots s’agafen. Llavors és millor no tocar res.

Però quan tot es torça i s’entra en una espiral negativa, el millor és parar, parlar, tenir el cap fred i actuar amb calma i tranquil·litat. L’entrenador és qui ha de saber aportar aquesta dinàmica. En ell recau la figura del líder i els jugadors l’han de creure.

Si salvem la categoria serà important encertar aquesta figura i mantenir la columna vertebral de l’equip, fent un esforç per quedar-se amb jugadors imprescindibles com Ogungbemi i Djukanovic i confeccionar una plantilla fiable per entusiasmar l’afició.

La salvació és possible i per això cal lluitar cada matx. Queden partits. Donarem plena confiança a jugadors i a l’staff tècnic. No hi pot haver relaxació, però tampoc un excés de pressió que comporti presses. I ja se sap que aquestes són males companyes de viatge...

Keep calm!!!

Djukanovic llança a cistella en un moment del partit d’ahir.

Djukanovic llança a cistella en un moment del partit d’ahir.ÀREA11

tracking