SEGRE
Iván Agudo, en el partit davant del Mallorca.

Iván Agudo, en el partit davant del Mallorca.LLEONARD DELSHAMS

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va perdre a Mallorca i és ara a cinc punts del play-off, dos més que la jornada anterior. L’equip va tenir una reacció final que no va ser suficient per, almenys, puntuar a Son Moix. És la tercera derrota consecutiva i els blaus només han sumat tres dels últims quinze punts. Queden cinc jornades i el play-off no és impossible però sí molt més difícil que fa, per exemple, dos jornades i quedant molt menys per al final. Aquesta és la realitat.

La setmana passada, el director esportiu del club, Jordi Esteve, feia unes declaracions a SEGRE que van tenir un gran impacte en les quals deia que a l’equip li estava faltant caràcter i personalitat. Els jugadors elegits pel club durant la setmana per comparèixer davant dels mitjans li van replicar, cada un a la seua manera, assegurant que no és cert. No és la primera vegada que Jordi Esteve intenta incentivar la plantilla amb declaracions d’aquest tipus. Ho ha fet en altres temporades quan la trajectòria no ha sigut l’esperada. S’hi pot estar d’acord o no, però té tota l’autoritat moral per opinar. Entre altres coses perquè ell ha confeccionat la plantilla i com a home de futbol que és sap el que té entre mans.

El cert és que el Lleida està vivint una trajectòria molt irregular. Ningú pot discutir, com diu el tècnic Gerard Albadalejo, que amb una plantilla i un staff tècnic nous s’ha fet història a la Copa assolint els vuitens de final i transmetent una gran imatge mediàtica a l’eliminar tot un Primera com la Reial Societat. I a la Lliga l’equip ha estat a prop gairebé sempre del play-off o, fins i tot, en moments puntuals, dins d’aquest.

A més, té una proposta de joc atractiva encara que una altra cosa és que després es plasmi al camp. De tots els grups de Segona B és el segon que remata més vegades a porteria i un dels que tenen més possessió de pilota amb un 53,9%, segons la plataforma Wyscout. Però com va passar en la primera volta està caient en el Tourmalet quan s’enfronta als equips de dalt. Veurem què passa d’ara endavant.

tracking