SEGRE
Jose Carlos Monge

Jose Carlos MongeSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Una de les moltes excuses que al llarg de la temporada posen jugadors i tècnics per evitar fer valoracions en un moment puntual –que curiosament acostuma a coincidir amb una cosa negativa–, és apel·lar al fet que “les notes cal donar-les a final de temporada”. Doncs per desgràcia per al Lleida, la temporada ja s’ha acabat. No jugarem el play-off i aquí s’acaba la Lliga. És, per tant, el moment que qui va contractar jugadors i tècnics per portar l’equip a un altre play-off posi les notes finals.

Cal admetre que no és gens fàcil jugar un play-off. A Segona B competeixen vuitanta equips, dels quals a començaments de temporada entre trenta-cinc i quaranta afirmen, amb més o menys solemnitat, que el seu objectiu és lluitar per l’ascens. Només el juguen setze i només en pugen quatre.

També cal donar molt mèrit al Lleida perquè, en les seues set temporades d’història, sempre ha lluitat per la part alta de la classificació, i ha disputat tres play-offs.

Aquesta temporada s’ha arribat a l’última jornada amb opcions. Sense dependre de si mateix, però amb opcions. I això té un gran valor. Suposa un mèrit que se li ha de reconèixer.

Però el Lleida d’Albert i Jordi Esteve és ambiciós i no jugar un play-off baixa moltíssim la nota. Per tant, és moment de reflexionar. El club ha de valorar si en aquesta travessia hi havia un bon vaixell, si hi havia bons mariners i si hi havia bon capità. I també si la ruta triada era la correcta. No tot és blanc o negre i, en una temporada tan llarga, els matisos i els detalls són molt importants.

En qualsevol cas, en el futbol manen els resultats. Personalment, sempre he pensat que qui manté o cessa entrenadors, o qui manté o canvia jugadors, són exclusivament els resultats. Si aquests són bons, tot va bé i tot és felicitat. Si no ho són, tot està en qüestió. Tot.

Ahir s’havia de guanyar i no es va guanyar. També val a recordar que davant de dos equips que han descendit, Formentera i Atlètic Saguntí, el Lleida ha sumat zero punts de dotze. Tot compta per a la nota final.

tracking