SEGRE
El jugador del planter Alpha va debutar ahir a Segona B amb el Lleida.

El jugador del planter Alpha va debutar ahir a Segona B amb el Lleida.AMADO FORROLLA

Creat:

Actualitzat:

En algun moment, saber treballar sota pressió es va convertir en una qualitat per buscar una feina. És una condició que valoren, o sobrevaloren, alguns gestors de recursos humans. Al tractar-se d’una teoria, també existeix la que defensa el contrari, que les persones treballen millor i obtenen millors resultats si la pressió que s’exerceix sobre elles no va més enllà de l’estrictament necessari. Seria qüestió de veure quines empreses tenen un compte de resultats més envejable, si les que apliquen la primera teoria o les de la segona.

Lògicament, cal saber treballar sota pressió i oferir el màxim rendiment siguin quines siguin les circumstàncies. Saber superar la sobrecàrrega de tasques, la necessitat d’executar-les ràpidament o els imminents terminis d’entrega per a cada etapa d’un projecte generen pressió. Sens dubte això té un valor. Com també en té saber aplicar la pressió justa. Algú va dir que la pressió és com una corda, si n’hi ha poca no serveix perquè queda flàccida però, si n’hi ha massa, tampoc serveix perquè la corda es trenca.

El Lleida va tenir ahir un excel·lent inici a la Lliga, amb una victòria de mèrit davant d’un rival potent i en circumstàncies adverses, després de patir una expulsió a la segona meitat. Amb la victòria, Gerard Albadalejo es va treure molta pressió de sobre. El tècnic està sotmès aquesta temporada a una enorme pressió. El club li exigeix el play-off i l’ascens i no admetrà cap altre resultat que no sigui aquest. Han posat a les seues mans una plantilla que ha de ser prou solvent com per poder aconseguir-ho. Albadalejo és avui molt millor entrenador del que era la temporada passada. Hi ha llocs en els quals s’aprèn un dia el que en d’altres es tarda una setmana. El Lleida és així. Cal aprendre ràpid.

El tècnic està davant d’una segona oportunitat en la qual només val aconseguir l’objectiu. Pel que sembla, ahir l’equip va agradar i per lògica ha d’anar a més. Ara falta que l’afició torni al Camp d’Esports. Això també és pressió però aquesta ja no correspon a Gerard Albadalejo.

tracking