SEGRE
El Gol Nord del Camp d’Esports va animar i empènyer l’equip per aconseguir la remuntada.

El Gol Nord del Camp d’Esports va animar i empènyer l’equip per aconseguir la remuntada.JORDI ECHEVARRÍA

Creat:

Actualitzat:

És veritat que només han passat tres jornades. No és menys cert que això és molt llarg i que el que compta és com acaba i no com comença.

Però, sens dubte, un bon començament de temporada com el que està protagonitzant el Lleida només pot convidar a l’optimisme.

De fet, ja és el millor inici en la història del Lleida Esportiu. Després que les dos últimes temporades l’equip pagués a final de temporada el peatge d’una mala primera volta, al club han tingut clar que el primer pas per ser al play-off és començar bé. Ho va fer el Mallorca la temporada passada.

Va firmar una gran primera volta, en què va carregar el caseller amb tants punts, que els problemes que va passar a la segona, encadenant diverses jornades sense guanyar, no li van passar factura. Va acabar com a campió de grup i va ascendir a la primera.

Aquest és el mirall en el qual es mira el Lleida, que no afecta de moment el fet d’haver incorporat un total de quinze jugadors nous.

Mané, l’entrenador que va fer història a la Unió Esportiva Lleida, club que fa vint-i-cinc anys va portar a Primera divisió, sempre va defensar que a la Lliga calia començar bé i preparava l’equip per fer-ho. Després arribava la lògica davallada el gener i el febrer, però a la recta final de la temporada l’equip tornava a estar ferm.

L’equip de Gerard Albadalejo només ha necessitat tres jornades de Lliga per entrar en play-off. Ha guanyat els dos partits que ha jugat al Camp d’Esports, contra el Vila-real B (2-1) i ahir amb l’Ebro (2-1), i va arrancar un valuós empat al camp de l’Espanyol B (1-1).

Set punts sobre nou de possibles. I l’equip, al capdamunt de la taula. A més, a la Copa del Rei va superar el Terol a la primera ronda (2-0), també al Camp d’Esports.

Que l’estadi es converteixi en un fortí és fonamental per aconseguir una plaça en la lligueta d’ascens. I, de moment, l’equip ho està aconseguint. Tres partits, tres victòries. Aquest dimecres hi haurà una nova prova de foc, de nou a la Copa davant del Compostel·la.

tracking