SEGRE
Jose Carlos Monge

Jose Carlos MongeSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Aquest pot ser un bon any. Aquesta pot ser una bona temporada per a l’esport lleidatà de clubs. És cert que les diferents Lligues no han fet més que començar, però en moltes els equips lleidatans estan situats en els primers llocs, la qual cosa pot proporcionar diverses alegries d’aquí a uns mesos.

En futbol, el Lleida ocupa posicions de play-off, el gran objectiu de cada temporada, amb l’ascens a Segona divisió A en l’horitzó. No és una cosa puntual, ja que l’equip de Gerard Albadalejo, que és tercer, ha estat en aquesta zona de privilegi en nou de les onze jornades disputades.

A Primera Catalana, on el futbol lleidatà té aquesta temporada més equips que mai, el Mollerussa és líder després d’encadenar 51 partits sense perdre. L’objectiu de tornar a tenir presència a Tercera divisió sembla més real que mai.

Però l’èxit dels clubs lleidatans s’estén a altres esports. En bàsquet, el Força Lleida, de la mà de Jorge Serna, un tècnic treballador i capaç de treure el màxim rendiment a un pressupost limitat, és líder amb un balanç que pocs podien esperar, cinc victòries i una derrota. La resposta s’està veient amb un Barris Nord al qual l’afició ha tornat amb ganes i que es diverteix amb el seu equip.

Des de fa anys, Lleida té presència dins de l’elit femenina, amb el Cadí la Seu, que aquest cap de setmana ha derrotat el líder i que vol ficar-se a final de temporada en el play-off pel títol.

Però és que, a la Lliga EBA, el CB Pardinyes, de la mà d’un tècnic jove i amb molt talent, Gerard Encuentra, és líder invicte (7-0), seguint la línia de les dos temporades anteriors en què va jugar el play-off d’ascens.

I en hoquei, amb el Llista a l’OK Lliga masculina, que ha arribat a ser líder, actual campió de la CERS i amb l’objectiu de tornar a la Copa, s’hi uneix el Vila-sana a l’OK Lliga Femenina. En la segona temporada a l’elit, les del Pla d’Urgell són quartes. Val la pena fer un volt pels diferents pavellons i camps lleidatans. Es mereixen tot el suport.

Marc Trilles salta amb un contrari en la disputa de la pilota.

Marc Trilles salta amb un contrari en la disputa de la pilota.CARLES MIRANDA

tracking