SEGRE
Miki Feliu i Mbaye intenten frenar Óliver Arteaga.

Miki Feliu i Mbaye intenten frenar Óliver Arteaga.MAGDALENA ALTISENT

Creat:

Actualitzat:

Continuem progressant adequadament, si bé és cert que en alguns partits el factor sort ha estat al nostre costat, com en el partit guanyat a casa del Barça B, amb un primer quart nefast –situació que repetim–, però amb una capacitat de reacció increïble. Aquest equip és capaç de guanyar contra qui se li posi al davant, el seu esperit de lluita i esforç és digne de ressaltar.

Totes les jornades són igualades, costa molt guanyar els rivals, cal jugar amb un alt nivell d’intensitat per aconseguir una victòria. No s’ha d’abaixar la guàrdia en cap moment i cal competir al cent per cent, si no en qualsevol moment pots veure el treball realitzat fet miques, i això el Força Lleida ho sap i ho pateix partit rere partit.

La plantilla està demostrant una gran professionalitat i la comunió amb el públic és excel·lent, la gent que estima el bàsquet respon positivament i es va atansant al Barris Nord per animar el seu equip. Estem vorejant els 3.000 espectadors, xifra una mica superior a la temporada passada. Ser a prop dels jugadors i empatitzar-hi els dóna un alè de confiança i això es nota.

Es competeix bé, encara que caldria jugar una mica millor. Els primers quarts són de desconcert i això fa que el nivell de joc baixi i s’entri en una espiral negativa amb pèrdues de pilota, badades en defensa i tirs fàcils fallats. Sort que es va perseverant i la reacció final gairebé sempre és positiva i es va comptant amb victòries. El liderat va sent, de moment, el nostre gran aliat, tant de bo sempre el tinguem al nostre costat, encara que sigui compartit. La Lliga és llarga i el camí és molt positiu, hem establert una bona base i cal consolidar-la, la idea és seguir sumant i al final ja veurem què passa.

Miki Feliu i Mbaye intenten frenar Óliver Arteaga.

Miki Feliu i Mbaye intenten frenar Óliver Arteaga.MAGDALENA ALTISENT

tracking