SEGRE
Xavi Madrona

Xavi Madrona

Creat:

Actualitzat:

Una serendipitat, el sinònim de la qual podria ser xamba, és un descobriment o una troballa afortunada, valuosa i inesperada que es produeix de manera accidental, casual o per destí, o quan s’està buscant una cosa diferent. L’estranya paraula sembla desprendre un cert halo màgic quan es pronuncia i potser per això va arribar a inspirar una pel·lícula romàntica i lacrimògena titulada Serendipity, protagonitzada per Kate Beckinsale i John Cusack en la qual tots dos es coneixen en uns grans magatzems en dates semblants a les actuals comprant regals de Nadal i, després d’anys d’haver temptat al destí, els predestinats amants tornen a Nova York per retrobar-se una vegada més.

La temporada que està protagonitzant el Lleida Esportiu, líder en solitari, invicte fora de casa i comportant-se com un equip sòlid i fiable, no és sens dubte un cas de serendipitat. No és casual que sigui allà a dalt, ni tampoc estava buscant un objectiu diferent que no fos ascendir i, si pot ser, com a campió de grup. Plantilla es va construir per intentar-ho.

Però té alguna cosa de Serendipity perquè està aconseguint retrobar-se amb les millors èpoques no només des que existeix el refundat club el 2011, sinó també de l’extinta i sempre recordada UE Lleida.

Després de temptar el destí moltes vegades en els últims anys, amb més fortuna unes vegades i menys en unes altres, sembla que el retrobament de l’equip amb la Segona A està predestinat, igual que el de Pau Torres amb el play-off. L’equip continua anant com una fletxa i les jornades van avançant. Queda molt, és cert, i el mateix es diria si l’equip hagués començat amb mal peu la temporada. Quedaria molt encara per recuperar-se.

Però és indubtable que les vibracions que destil·la aquesta plantilla són excel·lents en tots els sentits. L’objectiu està clar que no és ser líder ara sinó al final de la Lliga, però pel que ha ocorregut en els últims anys els equips que lideren la classificació en la primera volta no es despengen. Creguem-ho. No és serendipitat.

tracking