SEGRE

LA CONTRACRÒNICA

Els alts i baixos han allunyat el 'play-off'

Sergi Quintela atrapa la pilota davant la presència de Font.

Sergi Quintela atrapa la pilota davant la presència de Font.ITMAR FABREGAT

Creat:

Actualitzat:

La Lliga acaba a començaments de maig i encara pot passar de tot. Si agafem una bona ratxa tindríem encara possibilitats de jugar el play-off o, al contrari, tocarà conformar-se amb la permanència, que ja sembla segura després del triomf d’ahir. Baixar hauria sigut una desfeta per a tota l’afició. Els alts i baixos ens han anat acompanyant al llarg de la temporada: la marxa imprevisible de Turner, les lesions de jugadors clau com Sierra, Fall i Djuran. Però sembla que amb els fitxatges de Shaquille i Djukanovic anem recuperant-nos. Esperem que s’adaptin al més ràpid possible als objectius que pretén el Força Lleida i aportin el seu bagage tècnic i la seua vàlua personal en benefici de l’equip.

Unes vegades la sort juga a favor nostre i d’altres, en contra. En el partit davant del Canoe no va voler entrar la pilota en l’últim segon del matx, que hauria significat el triomf. Ahir va tocar patir fins al final, però es va guanyar el duel. L’important és continuar donant la cara i oferint un bon nivell de joc per a alegria i confiança de l’afició, que en tot moment està al costat del seu equip. Sembla que Djukanovic es va assentant al seu lloc de base i va millorant la seua versió com a director d’orquestra a mesura que van passant els partits. Shaquille ja ha demostrat en pocs encontres la seua força en el rebot i la seua potència sota el cèrcol. Un reforç positiu.

La intensitat defensiva és una de les armes més importants. Cal potenciar-la més. Això ens donarà opcions per dur a terme un bon atac. Quan et relaxes, els contraris ho aprofiten per sumar i això està passant molt. Tocarà conformar-se amb mantenir-nos a la LEB Or. És una llàstima després del bon inici. Però ja se sap, no és com comencen les coses, és com acaben.

Sergi Quintela atrapa la pilota davant la presència de Font.

Sergi Quintela atrapa la pilota davant la presència de Font.ITMAR FABREGAT

tracking