SEGRE
Shaquille O’Neal Cleare intenta picar el cèrcol val·lisoletà.

Shaquille O’Neal Cleare intenta picar el cèrcol val·lisoletà.ÁREA 11

Creat:

Actualitzat:

Afalta d’una jornada, el Força Lleida acabarà ocupant una posició que li garanteix seguir a la LEB Or, però no amb el suficient nombre de victòries com per continuar lluitant pel play-off. La valoració de la temporada es pot fer sota prismes molt diversos, depenent del color del vidre amb què es miri. Si prenem com a referència la passada Lliga, on es va patir fins a l’última jornada amb aquella victòria agònica a Manresa, s’ha d’aplaudir el rendiment de l’equip, ja que s’ha fet un important pas endavant. Però, per contra, són alguns els aficionats que, desprenent més ambició, esperen objectius més alts. A més, el Barris Nord s’ha omplert i ha demostrat que Lleida és una ciutat que vol bon bàsquet. És una dada a tenir molt en compte.

Amb un patrocinador garantit per a les pròximes temporades que permetrà augmentar el pressupost, és obligatori demanar al club que faci un pas endavant esportivament. Una bona planificació determinarà els èxits sobre la pista. Configurar un roster compensat i equilibrat garantirà en un alt percentatge fer aquest pas endavant.

Per aquest motiu, és important no oblidar-se de tres aspectes bàsics: el primer, no escatimar esforços en la contractació d’un base i un centre com a eix angular per a un equip amb aspiracions. En la mesura que el base i el 5 siguin jugadors de màxim nivell, faran millors els seus companys.

El segon aspecte bàsic, la necessitat de més aportació dels del planter amb minuts de qualitat. El tercer, la cessió de jugadors d’equips de l’ACB. Un descens de Barça B i Prat pot obrir les portes a incorporar temporalment algun jugador de Barça i/o Joventut. I també podrien arribar cessions d’altres equips com l’Andorra, el Manresa i fins i tot provinents del València.

tracking