SEGRE
Obi Kyei, un dels destacats, intenta una esmaixada.

Obi Kyei, un dels destacats, intenta una esmaixada.ÒSCAR MIRÓN

Creat:

Actualitzat:

Punt final a la temporada. Ahir davant del nou ACB Betis, campió indiscutible de la LEB Or, es va posar fi a la lliga al Barris Nord. Una campanya irregular amb llums i ombres on ha passat de tot… i més.

S’ha assolit el principal objectiu, que era el manteniment de la categoria, però ens hem quedat amb un sabor agredolç pensant que fent les coses un xic millor s’hauria pogut optar a jugar el play-off

De tothom és prou conegut que al final d’una lliga de trenta-sis partits la classificació no enganya i situa tots els equips al lloc que realment els correspon a la taula.

Si hi fem una ullada, veurem que, a excepció del dominador Betis, hi ha quatre grups d’equips ben definits: els reptadors, els perseguidors, els candidats a play-off i els lluitadors per no baixar.

L’ambient al pavelló Barris Nord va ser el de les millors nits amb una afició bolcada i un bon bàsquet al parquet. No perdem aquesta màgia i fem que sigui sostenible en el temps. Gairebé quatre mil persones van viure en directe el final de competició tot esperant bones noves per al proper.

Aquesta directiva està compromesa amb el projecte i té les idees clares. L’espònsor ICG ha vingut per quedar-se i té ambició de gran marca i l’ACB és el millor aparador.

Ha arribat el moment de fer valoracions i fer un reset. No podem confeccionar plantilles per intentar no baixar i cal ser més agosarats. Amb rigor, reflexió i prudència, fent els retocs que calguin i professionalitzant més el club. Tot el que vulgueu… però ens cal ser més ambiciosos. Li va de cent mil euros.

De la mà d’ICG i amb nous socis i empreses col·laboradores ho aconseguirem. Ha arribat l’hora del canvi.

tracking