SEGRE

Creat:

Actualitzat:

El Lleida ha disputat dos jornades de Lliga però la plantilla, o la de qualsevol altre equip de Primera, Segona o Segona B, pot tenir avui dilluns tants canvis com els capricis dels seus dirigents o la seua economia els permeti. Molts s’omplen la boca dient que l’espanyola és la millor lliga del món, però per ser-ho no n’hi ha prou amb tenir el millor jugador del món. El primer que cal és ser seriosos i aquesta Lliga no és seriosa.

No és seriós que el mercat de fitxatges segueixi obert quan la competició ja està iniciada –a Primera ja porten tres jornades–. La Premier League, que humilment considero que sí que és la millor i la més atractiva, tanca el mercat abans de començar la Lliga i a les 18.00, quan tanquen les oficines de la federació. No a les dotze de la nit, concessió per als que són incapaços de fer la seua feina a temps.

No és seriós que no sapiguem els horaris dels partits, no ja del mes de maig o del gener, tampoc els del mes que ve. En una Lliga seriosa, els seguidors del Liverpool o els que vulguin visitar la ciutat dels Fab Four el gener del 2020 ja saben avui que l’1 de gener el Liverpool rebrà el Sheffield United a les 16.00 o que el 21 de gener visitarà el Wolverhampton a les 20.45 hores. Per descomptat, també poden comprar les entrades.

Dels horaris dels partits o la sobredosi de televisió que està buidant estadis, en parlem un altre dia. Avui toca moure fitxes fins a sentir allò del “s’han acabat les apostes”.

tracking