SEGRE
Jose Carlos Monge

Jose Carlos MongeSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Abans de començar qualsevol competició, a tothom ens encanta especular sobre els que seran els campions, qui ascendirà o qui patirà per mantenir la categoria. És divertit, encara que acostuma a ser parlar per parlar, ja que el normal és que ens falti el coneixement i la informació necessàries sobre tots els rivals en joc. També oblidem que l’esport no és com les matemàtiques i que quatre i quatre no sempre sumen vuit.

Divendres va començar al Japó el Mundial de Rugbi i, abans del primer encontre, ja sabem que els equips que es classificaran després de la fase de grups són Irlanda i Escòcia al Grup A; Nova Zelanda i Sud-àfrica al B; Anglaterra i França al C i Austràlia i Gal·les, al D. Japó, Itàlia o Argentina segurament no hi estan d’acord. En qualsevol cas, els favorits hauran de demostrar que ho són i el que sí que està assegurat és que aquest Mundial del Japó està sent i serà apassionant.

A Segona B també es va etiquetar com a favorits els de sempre. Els que la temporada passada es van quedar a les portes de pujar i els que han baixat. I per descomptat, el Lleida, que sempre volem veure a dalt. Han passat cinc jornades i, mirant la classificació, resulta que alguns dels favorits hauran d’estalviar per fer despesa al mercat d’hivern o no podran complir amb el paper que se’ls ha assignat. L’Hèrcules encara no ha guanyat ni un partit. I el Nàstic només un. El ball no ha fet més que començar.

tracking