SEGRE
Jorge Serna dóna instruccions a Pa Mor Diene i Mike Carey.

Jorge Serna dóna instruccions a Pa Mor Diene i Mike Carey.ITMAR FABREGAT

Creat:

Actualitzat:

Després del que s’ha vist a la pretemporada, el resultat i el joc desenvolupats a la Corunya són una magnifica sorpresa. Les victòries ens recorden l’extraordinari inici de la campanya passada i ens fan pensar, com cada inici de temporada, que aquesta serà millor, que estem en condicions d’aconseguir millors resultats i que per fi tot sortirà bé.

Tanmateix, vull aturar-me avui en el discurs que des del club s’ha explicat sobre la nova campanya: el projecte! Una vegada més l’objectiu és la permanència i això per als aficionats no és una bona notícia. Acomodar-se en la mera participació des del meu punt de vista no és una opció. La continuïtat per primera vegada en anys de gairebé tot el cos tècnic i de la columna vertebral de l’equip ens hauria de fer pensar en objectius molt més ambiciosos. Entenc d’altra banda la prudència de la directiva i de l’entrenador ja que l’entorn és molt diferent al de fa un any. Els nous inquilins de Paeria i Diputació semblen crear dubtes respecte a la continuïtat de les seues aportacions que, recordem, són amb diferència la font d’ingressos més important de l’entitat. És lògic si pensem que aquest any existeix competència real pel que fa al repartiment de les subvencions al bàsquet professional a la nostra província. En contrapartida, el fet de comptar amb un patrocinador principal des de la primera jornada ens hauria de fer veure el futur amb un optimisme que no sembla que hagi calat en el missatge del club.

Aquesta mateixa situació fa, al meu entendre, més necessari que mai aplicar la imaginació al club i l’esforç de tots en la recerca i la consecució de maneres diferents de generar ingressos. No podem seguir depenent del diner públic per apostar cada temporada per optar a allò de sempre.

Ni les pàgines web ni cap dels especialistes de referència a la Leb Or no situen l’equip en les posicions de play-off. Jo crec que tenim talent per competir per aquests llocs. En qualsevol cas, el nivell més elevat de les plantilles i la qualitat dels jugadors ens asseguren diversió i bon bàsquet. Que així sigui!

tracking