SEGRE
Eric Stutz intenta llançar cistella davant l’oposició de dos rivals.

Eric Stutz intenta llançar cistella davant l’oposició de dos rivals.ÁREA 11

Creat:

Actualitzat:

Una jornada més i en van tres de LEB Or per a un Força Lleida cada vegada més rodat i amb les peces més greixades.

Després d’una pretemporada irregular i decebedora, l’entrenador està en camí de cercar la fórmula per jugar de tu a tu davant dels rivals i arribar al final del partit ajustats amb la ment prou clara i el cor bategant com per mirar d’endur-se l’aigua al seu molí.

El bàsquet és un joc d’equip amb els rols molt ben definits i en el qual les alternatives tàctiques d’atac i defensa es combinen de forma que el resultat és fruit d’un grapat de variables on dos paraules manen per damunt de tot: pintura i perímetre.

Pintura perquè els pivots són determinants per al rebot i les segones possessions i el perímetre perquè sense uns bons tiradors i un alt percentatge d’encert difícilment es guanya un partit.

Estem parlant de dos vasos comunicants que han de funcionar com un rellotge suís. I si bé a la pintura Shaquille Cleare i Stutz estan en una gran forma, i a més ben acompanyats per Martí i Mbaye, en el perímetre hem de millorar els percentatges i les prestacions.

L’americà i el bahamià han de fer un pas endavant de la mateixa manera que ho han fet Sans i el del planter Lafuente, que sens dubte ha estat una de les millors notícies d’aquest començament de Lliga.

Els primers partits s’han jugat amb equips de la nostra Lliga i serà divendres que ve quan tindrem al davant la primera assignatura difícil d’aprovar amb la visita d’un complicat Oviedo, que és un ferm candidat a jugar els play-offs.

La derrota d’ahir a Castelló no ens ha d’ennuvolar la vista. Amb treball i unió de vestidor arribaran més victòries. Recordem... pintura i perímetre.

tracking