SEGRE
El Lleida és més líder després de golejar 4-0 a l'Oriola

El Lleida és més líder després de golejar 4-0 a l'OriolaJORDI ECHEVARRIA

Creat:

Actualitzat:

És cert que s’està a punt d’arribar al primer terç de la competició –12 jornades de les 38 que dura la Lliga– i que, per tant, donant la raó a Molo, encara hi ha molt, moltíssim camí a recórrer. Però, dit això, també val a reconvenir que l’equip pinta bé, molt bé. I, a més, cada vegada millor. I malgrat que no és bo fiar-se ni de les estadístiques ni de les multituds, el Lleida, en plena jornada electoral, va votar liderat al Camp d’Esports. I pels crits de satisfacció de la grada, un diria que, si no l’assoleix, voreja la majoria absoluta.

No és gaire habitual escoltar el “Molo, Molo”, referint-se a un entrenador; o el “Pau, Pau”, cada vegada que el de Capellades atura una pilota compromesa. O que es coregi el nom de Liberto al ser substituït. Per cert, déu n’hi do quin inici de temporada el de l’extrem amb dos partidassos consecutius, al Rico Pérez i ahir contra l’Oriola. Velocitat, desbordament, assistències i gol. Ahir el 4-0. Va camí de ser una de les estrelles més destacades del Lleida si les coses continuen així.

El cas és que els blaus són més líders encara que fa set dies. El segon, el Castelló, se situa a dos punts; el Sabadell, a tres i l’Andorra, que tanca les places de play-off, a quatre.

Sí, és veritat, la temporada passada l’equip va ser campió d’hivern i després va passar el que va passar, però, francament, les sensacions no són les mateixes. Ja saben: “Rauxa, estima, coratge, identitat, compromís i perseverança.”

tracking