SEGRE

Creat:

Actualitzat:

El sorteig de la Copa del Rei, que estrena nou format aquesta temporada, despertava certa expectació perquè aparellava de forma obligada equips de Regional amb clubs de Primera divisió. Qui li havia de dir, per exemple, al poble de Becerril de Campos (Palència), de poc més de set-cents habitants, que amb el seu enfrontament amb la Reial Societat tornaria a situar-se al mapa gairebé cinquanta anys després que creixés als seus camps castellans el que va ser gran atleta de fons Mariano Haro. I un al·licient afegit per a aquests clubs modestos, a més del superèxit que s’espera, és que en cas de donar la campanada i doblegar el rival rebrien 35.000 euros.

I per al Lleida també ha estat bo el nou experiment. De bon començament un Primera divisió com l’Espanyol, que desperta certa rivalitat, està jugant l’Europa League encara que no va bé a la Lliga i que, a falta dels quatre de Champions, era un dels millors rivals que podia tocar. És un merescut regal per als abonats que tenen inclosos al carnet els partits de Copa.

El club blau rebrà una bona injecció econòmica i, a més a més, respectant la jerarquia superior blanc-i-blava hi ha possibilitats de donar la sorpresa i passar ronda com en la campanya 2001-02.

És evident que és la Lliga el que li interessa al Lleida, però encara està fresc a la memòria el record de l’èpica eliminació de la Reial i l’eliminatòria davant de l’Atlètic al flamant Wanda Metropolitano.

tracking