SEGRE
Molo durant l’acció que li va comportar ser expulsat.

Molo durant l’acció que li va comportar ser expulsat.JORDI ECHEVARRIA

Creat:

Actualitzat:

Després de veure com volaven dos punts del Camp d’Esports amb la visita del filial del FC Barcelona, es poden fer tres reflexions, així, tot d’un plegat. La primera és que el Barça B va ser superior.

La segona que l’arbitratge del murcià Sánchez López no va estar a l’altura d’un dels millors encontres que puguin veure’s en la categoria i, la tercera, és que a l’equip de García Pimienta –que es va desplaçar amb baixes entre els convocats per Valverde per enfrontar-se al matí al Leganés, a més de tenir sancionat Riqui Puig–, hi ha molt bons jugadors, joves i amb futur, però que difícilment els veurem alguna vegada al Camp Nou perquè l’exigència de resultats és tal, que és impossible tenir paciència amb alguna joia encara per polir. Dit això, també s’ha de signficar que la clau del partit va estar en el fet que durant massa minuts, gairebé tots, els de Molo –que va protagonitzar una de les més absurdes expulsions que hem vist en molt temps– van buscar la pilota i no la van saber trobar. El filial blaugrana la va amagar, una vegada i una altra, i el Lleida la veia però sempre de lluny.

Bé, al final empat, que no està del tot malament si es pensa que hauria pogut ser pitjor, encara que, segons els resultats que es produeixin avui, perjudicarà tant els blaus com els blaugranes. Els Castelló pot anar-se’n de quatre punts i el Lleida caure a la quarta plaça si guanyen Sabadell i Andorra, el pròxim rival, encara que això ja seria massa infortuni.

tracking