SEGRE
Shaquille llança a cistella davant de l’oposició d’un rival.

Shaquille llança a cistella davant de l’oposició d’un rival.POL PUERTAS

Creat:

Actualitzat:

La derrota d’ahir a la nit al Barris Nord –la vuitena de la temporada i la sisena de manera consecutiva– ha fet sonar totes les alarmes a la seu del Força Lleida. Perdre forma part del joc i de l’esport, però fer-ho de la manera en què l’equip de Jorge Serna ho va fer ahir davant d’un minvat Liberbank Oviedo no té perdó de Déu.

Per primera vegada aquesta temporada, l’afició, la poca que es va atansar aquesta vegada fins al Barris Nord, va acomiadar l’equip amb una sonora xiulada i els primers mocadors blancs van sortir a relluir a les grades en senyal de protesta per una actuació lamentable i fora de tot context. No era per a menys. L’Oviedo va arribar a Lleida amb tan sols cinc jugadors del primer equip i dos del planter. No va poder disposar de rotacions, però el cansament no va fer efecte en l’equip asturià, mentre que sí que va bloquejar els nostres jugadors.

Era una oportunitat d’or per sumar una victòria i trencar d’una vegada per totes la ratxa de cinc derrotes consecutives. Però no va poder ser per l’errònia lectura del partit que van fer el tècnic i els seus ajudants, el deplorable primer quart que va jugar l’equip (17-31) i la falta d’instint killer quan ens vam posar quatre punts amunt en el tercer quart.

Què li està passant al Força Lleida? És necessari prendre decisions perquè si es continuen fent les coses de la mateixa manera no s’obtindran resultats diferents.

Tan responsable n’és l’entrenador com la totalitat dels components de la plantilla, i la directiva ha de moure fitxa si no volem caure en el pou de la classificació i perdre la categoria. És el moment de preguntar-nos: Quo vadis, Força Lleida?

Divendres que ve davant del cuer Marín Peixe Galego no es pot tornar a errar. Prohibit perdre.

tracking