SEGRE
Eder prova d’arribar a la pilota davant del porter visitant, Loscos.

Eder prova d’arribar a la pilota davant del porter visitant, Loscos.JORDI ECHEVARRIA

Creat:

Actualitzat:

Amb el partit d’ahir, en el qual el Lleida només va sumar un punt després d’un trist empat contra l’Ebro, que allarga a quatre les jornades sense guanyar, el Camp d’Esports es va acomiadar de la Lliga fins al 5 de gener, data en què l’equip reprendrà la competició davant del Castelló. Abans que acabi l’any, al Lleida li queden dos sortides consecutives, Cornellà i Sabadell, amb l’obligació de retrobar-se amb la victòria, després que la velocitat de creuer en què s’havia instal·lat la nau que dirigeix Molo s’hagi vist frenada en sec per avaries que el tècnic ha d’arreglar immediatament.

Deia Molo divendres que estava “ocupat”, però no “preocupat”, per aquesta mala ratxa. Cita que, per cert, ha copiat d’un recent predecessor que no va acabar el curs passat.

Per a preocupats ja comencen a estar els seguidors i, coneixent la casa, sense cap dubte també ho estan als despatxos del Camp d’Esports. No és agosarat predir que hi haurà moviments en el mercat. El Lleida exigeix uns resultats que ara no s’estan donant. Per cert, atès que és evident que amagar lesions no serveix per guanyar partits, Molo podria abandonar aquesta pràctica.

Queda un últim partit al Camp d’Esports, un regal, potser ara enverinat, davant de l’Espanyol a la Copa. El club posarà aquesta setmana a la venda entrades a preus raonables, amb atenció especial als socis. Serà interessant veure com respon l’afició.

tracking