SEGRE
Stutz, en una acció amb Lundqvist, durant el partit d’ahir.

Stutz, en una acció amb Lundqvist, durant el partit d’ahir.AREA 11

Creat:

Actualitzat:

És ben cert que quan un equip no respon a les expectatives creades, o més aviat cregudes, al principi de temporada, tard o d’hora això t’obliga a fer canvis. També és ben cert que la primera solució, o més aviat la fàcil, és que aquest primer canvi pugui arribar a suposar una destitució de l’entrenador.

No és menys cert que en la majoria dels casos, o més aviat en tots, aquests canvis no milloren el rendiment ni els resultats que fins a la data havia vingut mostrant l’equip. I encara és més cert que després del canvi d’entrenador es produeixin més canvis que acabin per afectar algun dels jugadors.

La destitució o dimissió, no importa, la setmana passada de Jorge Serna i després del pas de l’inquilí Jordi Guàrdia per la cadira de head coach, ha desencadenat la sorprenent arribada de l’experimentat entrenador Gustavo Aranzana.

I dic sorprenent perquè, encara que evidentment em sembla un entrenador de primer nivell, abans del relleu a la banqueta crec que l’equip tenia altres prioritats que clarament són identificables.

En aquestes primeres tretze jornades de competició, l’equip ha manifestat una carència quant a direcció de joc i la incorporació d’un base experimentat comportaria un salt de qualitat important en el joc de l’equip.

I un altre handicap significatiu s’ha vingut produint en el joc exterior, on s’ha trobat a faltar un jugador que tingui punts a les mans i amb amenaça i encert des de la línia de tres.

Veig més Aranzana com una aposta per començar des del principi un projecte que com a revulsiu en meitat d’una temporada. I encara que jo no hagués apostat pel canvi d’entrenador, li desitjo sort i, com es fa en els grans teatres, molta merda, coach!!!

Stutz, en una acció amb Lundqvist, durant el partit d’ahir.

Stutz, en una acció amb Lundqvist, durant el partit d’ahir.AREA 11

tracking