SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Falta una setmana perquè es tanqui futbolísticament el 2019 i el que apuntava a festa de final d’any anticipada s’està convertint en un melodrama que amenaça la felicitat amb què es vivia fins ara la temporada. Fa setmanes que se sap que el Lleida jugarà el seu últim partit de l’any al Camp d’Esports contra l’Espanyol, en un partit de Copa que és tot un regal, i que tancava el desembre a Sabadell.

Però ara resulta que el partit coper s’ha convertit en un inconvenient que impedirà de preparar com mereix la visita al líder.

Perquè el gir inesperat d’aquest endiablat guió és que el Lleida, que era líder fa unes setmanes, és ara sisè i visitarà dissabte el primer classificat.

El Lleida va perdre ahir a Cornellà i la situació comença a ser preocupant. Un equip que era sòlid en les seues sortides ja acumula tres desplaçaments consecutius perdent per 1-0 i encaixant el gol en els últims minuts. Dos punts sumats de quinze de possibles no és una bona xifra per a un aspirant al play-off. Alguna causa hi deu haver perquè un equip que anava en velocitat de creuer ara vagi costa avall.

A més, entre el partit de Copa i el que l’enfrontarà al líder dissabte, tindrà escassament quaranta-vuit hores per recuperar-se, una cosa que només s’entén des de la mala fe de l’equip local, que és el que imposa l’horari. En el futbol, també és important, més que fer amics, no crear-te enemics.

tracking