SEGRE
Chapela i Santa Ana intenten impedir l’entrada de Lofberg.

Chapela i Santa Ana intenten impedir l’entrada de Lofberg.DIARIO DE MALLORCA

Creat:

Actualitzat:

Quan un equip toca fons –i el Força Lleida havia demostrat àmpliament que es trobava en aquesta situació– no es pot esperar una altra cosa que fer canvis i implementar-los amb una dosi d’il·lusió, concentració i millora per assolir resultats positius i afrontar la segona part de la temporada amb una mentalitat guanyadora, per allunyar així el fantasma del descens i enganxar-nos a la zona mitjana de la classificació.

En el mateix moment en què l’avió s’elevava al Prat cap a Ses Illes, tècnics, directius, premsa, patrocinadors i afició desitjaven que l’equip (4-10) també ho fes a la pista del Palma (10-4). El repte, complicat i difícil davant d’un dels favorits en la lluita per l’ascens, amb ex-ACB com Hernández i Rey i estilets de la talla de Lofberg, Bertone i Barac. El cinc d’Aranzana va sortir a mossegar i va fer una primera part de somni. Amb una defensa intensa, solidaritat en els ajuts, encert a la pintura, 19 assistències en total i arribant a guanyar de 23 punts en el segon temps. Aranzana ha trobat la tecla i ha canviat el xip amb un cinc base titular, defensa compacta i amb ajuts, ritme sostingut sense baixades de tensió i aportant l’experiència per imprimir alegria, confiança i seguretat en la capacitat dels jugadors.

Punt i a part es mereix l’actuació de Santa Ana. Volíem un tirador i és el millor fitxatge d’hivern (8 de 8 en triples, una de les millors marques de la Lliga i del bàsquet estatal). Santa Claus es va quedar amb nosaltres per donar-nos el millor regal. Gran actuació de l’americà i gran nivell de Shaquille Cleare, Stutz, Chapela i Feliu. Aquest cinc serà el titular per al que queda de competició.

Victòria balsàmica davant d’un dels grans de la Lliga. Punt d’inflexió i a continuar en aquesta línia.

tracking