SEGRE
Miki Feliu, pressionat pel porto-riqueny Peña.

Miki Feliu, pressionat pel porto-riqueny Peña.POL PUERTAS

Creat:

Actualitzat:

Aquestes festes nadalenques afavoreixen les trobades amb la família i els amics. És el que fem cada any les exjugadores del Medina, que ens reunim sempre el dia 28 de desembre en el típic sopar per recordar vells temps i parlar també de bàsquet que és, en realitat, el que ens agrada i el que ens uneix.

Entrant ja en matèria, estem en una situació complicada. La directiva tindrà molta feina si vol reflotar un equip que estava molt tocat fa unes setmanes. L’arribada de Gustavo Aranzana està sent un bon revulsiu i així ho va apuntar el triomf balsàmic aconseguit a Palma i la gairebé victòria d’ahir amb el Breogán, dos equips de la part més alta. L’equip ha d’ensenyar grapa i lluitar des del primer minut si vol guanyar partits. També fa falta un bon fitxatge de classe, la qual cosa seria una excel·lent notícia.

La plantilla és com una orquestra, tenim nou director que porta la batuta, però alguns jugadors no afinen prou, falta algun solista amb talent que trobi la tecla correcta i es marqui un concert en gran, sense desafinar i s’emporti la resta a una harmonia total.

S’ha d’anar sumant a cada partit... per salvar la categoria i, qui sap, si la confiança i la seguretat s’apoderen del Força Lleida, potser serà més fàcil del que ens pensem finalitzar la Lliga sense patiments excessius. Aquest és el camí. És el canvi d’actitud de la plantilla el que propiciarà l’arribada de triomfs i són els jugadors els que hauran de posar-se les piles si volen que l’afició hi torni a confiar, després d’unes jornades una mica decebedors.

Ahir ja hi va començar a haver sintonia. Cal no abaixar la guàrdia i esperem amb il·lusió sumar les victòries necessàries per finalitzar la temporada sense ensurts. Seria un gran regal de Reis!

Miki Feliu, pressionat pel porto-riqueny Peña.

Miki Feliu, pressionat pel porto-riqueny Peña.POL PUERTAS

tracking