SEGRE
Stutz llança en suspensió davant de l’oposició de Juanjo García.

Stutz llança en suspensió davant de l’oposició de Juanjo García.ITMAR FABREGAT

Creat:

Actualitzat:

Recullo una declaració del nostre entrenador, Gustavo Aranzana, que diu: “Malgrat la derrota, el partit contra l’Almansa va ser una victòria moral.” D’acord que quan un equip ho dóna tot l’autoestima puja i molt, però, a banda de victòries morals necessitem també que siguin reals, com la d’ahir.

Si forçar fins a dos pròrrogues, encara que es perdi, ajuda a creure en el projecte, més ho farà un triomf com el d’ahir amb el Castelló, després d’estar 21 punts avall i capgirar-ho en una gran segona part.

La moral no s’ha de perdre mai i si continuem lluitant, forçant pròrrogues i sent un conjunt fort i compacte, aconseguirem salvar la categoria. La segona volta de la Lliga serà clau per aconseguir el nostre objectiu. No incorrem en alegries desbordades pensant en un possible play-off d’ascens, posem els peus a terra i treballem per mantenir-nos una temporada més a la LEB Or.

En l’apartat de fitxatges, Polanco sembla, pel que vam veure a Almansa i, sobretot, per l’aportació d’ahir, que pot ser una bona peça a l’engranatge ofensiu del Força Lleida, i les seues anotacions, un bàlsam, però no s’ha d’oblidar que la defensa hauria de ser la base del nostre joc.

Amb la plantilla actual, el sistema de rotacions queda bastant minvat i sembla clar que Aranzana compta amb un cinc titular fix i dóna molts minuts de joc als mateixos jugadors, cosa que provoca cansament i disminueix, així, la fortalesa de l’equip.

I tanco aquesta contracrònica amb un emocionat record al gran Kobe Bryant. Ens deixa un gegant de l’NBA que, a més d’un mite, era una excel·lent persona implicada en quantitat de causes socials i benèfiques. El prendrem com a model a seguir.

Stutz llança en suspensió davant de l’oposició de Juanjo García.

Stutz llança en suspensió davant de l’oposició de Juanjo García.ITMAR FABREGAT

tracking