SEGRE
Trilles mira de guanyar una pilota dividida durant el primer temps.

Trilles mira de guanyar una pilota dividida durant el primer temps.CARLES MIRANDA

Creat:

Actualitzat:

El Lleida va tornar ahir de Tarragona amb un punt més i dos expulsions. Per segona vegada aquesta temporada a Manuel Jesús Casas Molo li van mostrar una targeta roja. Prèviament, ja l’havia vist el seu segon, Jorge Garcés. Molo ja havia estat expulsat el 23 de novembre durant el partit entre el Lleida i el Barcelona B (1-1). Llavors l’expulsió va ser per clavar una monumental esbroncada a Liberto, que va tenir l’“atreviment” de llançar fora la pilota al veure que hi havia un rival caigut a terra. Vaja, que Liberto va fer això que s’ha convingut a anomenar fair play i que tant elogien i recomanen els educadors. L’àrbitre no va entendre què feia Molo, però al veure’l irat per la banda i gesticulant el va expulsar.

Ahir, segons l’acta arbitral, va ser “per protestar de forma ostensible i enèrgica una de les meues decisions. Utilitzant els braços per mostrar desaprovació a la meua decisió, havent estat prèviament advertit”. Llavors el càstig va ser de dos partits. Ara, al ser reincident, a veure quants n’hi cauen.

Caldria recomanar-li llegir el psicòleg nord-americà Daniel Kahneman –i al mateix temps que ho vagi passant–, que va dir que “et sentis com et sentis, actua sempre amb calma i correcció”.

En la vida i també en l’esport, és tan important el que aconsegueixes com la manera d’aconseguir-ho. I com en el futbol, els fets, però també els detalls, determinen com passes a la història.

tracking