SEGRE
Miki Feliu controla una pilota davant la defensa d’Adekoya.

Miki Feliu controla una pilota davant la defensa d’Adekoya.MAITE MONNÉ

Creat:

Actualitzat:

Després d’un inoportú i inesperat final a la passada campanya, ahir a la nit s’alçava el teló a un nou curs que, carregat d’incertesa, no ha estat gens fàcil de planificar per part dels clubs i que segur que no estarà exempta de possibles contratemps.

Se’ns presenta per primera vegada una LEB Or amb un format nou encara que segurament millorable, amb 19 participants, dividits geogràficament en dos grups. El fet que els equips no s’enfrontin tots entre si, diu molt poc a favor d’una competició que amb el pas dels anys no aconsegueix recuperar aquest nivell d’interès que la va posar entre les millors d’Europa.

Aquesta temporada, a causa de la pandèmia, la competició ha perdut jugadors importants de la talla del canadenc Caleb Agada, que ha preferit canviar Melilla per Israel, però també és cert que diversos ex-ACB han apostat per la LEB Or per disfrutar de les seues últimes temporades. Nacho Martín a Valladolid, Nico Richotti a Palència, Ricardo Uriz a Tizona, Txemi Urtasun a Alacant, Alex Hernández a Múrcia, David Navarro a Ourense i fins i tot el mateix Daniel Clark a Canoe, en són un bon exemple.

El Força Lleida ha armat, si no la millor, una de les millors plantilles de les últimes temporades amb onze professionals que, de segur, competiran a un gran nivell amb l’objectiu de classificar-se entre els cinc primers. Potser el marge de millora passaria per un base més director i amb més experiència. Un altre detall a millorar és més i millor rang de tir en els aler pivots per poder jugar obrint més el camp i d’aquesta manera poder generar més espai de joc a la resta.

Ahir a la nit es va alçar el teló amb una derrota, però la funció acaba de començar i això és molt llarg. Sobretot... que no s’abaixi el teló.

Miki Feliu controla una pilota davant la defensa d’Adekoya.

Miki Feliu controla una pilota davant la defensa d’Adekoya.MAITE MONNÉ

tracking