SEGRE
Bulic, pressionat per Galán, va estar fora del partit.

Bulic, pressionat per Galán, va estar fora del partit.ÁREA 11

Creat:

Actualitzat:

J erry Buss, el llegendari propietari dels Lakers des del 1979, va aconseguir, a més de deu anells, implementar una nova forma de gestió de les franquícies (clubs) de qualsevol esport. La professionalització i el compromís van guiar la seua llarga i exitosa gestió. Lamentablement, la seua defunció el 2013 li va impedir veure com la seua filla, la controvertida Jeanie Buss, arribava a convertir-se en la primera propietària a aconseguir un campionat de l’NBA. Això ha passat aquest any i és un canvi, un més, d’aquest 2020 que, els que aconseguim sobreviure, recordarem per sempre.

També a la nostra Lliga i al nostre club, el 2020 està sent any de canvis. Canvis profunds i importants. Ja s’ha dit aquí que el nou format de competició (estrany i diferent) fa que cada derrota penalitzi molt més que en altres temporades. El nostre equip no ha començat bé i per això la necessitat d’invertir la dinàmica apareix com una tasca urgent. Quatre descensos són molts descensos i haurem d’esforçar-nos molt per evitar entrar al grup que provarà d’evitar-los. La nova presidència del club ha impregnat aquest d’un nou tarannà, allunyat de la queixa i el retret constant de les últimes temporades. Una nova manera de fer que aplaudeixo i que significa també un canvi important. Sumar és sempre la millor opció.

Amb una primera fase de competició tan curta, les lesions i, sobretot, l’afectació que puguin tenir els ajornaments poden condicionar i molt la planificació de les setmanes i el desenvolupament normal de la competició. Això és així per a tothom i haurem de ser llestos. Tant de bo puguin celebrar-se tots els partits segons el calendari i puguem al més avia tpossible tornar al més semblant a una vida normal. Cuideu-vos i cuideu els vostres.

tracking