SEGRE
Bulic intenta anotar davant l’oposició de Bropleh.

Bulic intenta anotar davant l’oposició de Bropleh.POL PUERTAS

Creat:

Actualitzat:

De

la mateixa forma que els investigadors i científics estan fent esforços per avançar en les seves tesis vers la recerca d’una vacuna anti-Covid que aturi la sagnia d’aquest virus infecte que ens aclapara i paralitza, els components i responsables del Força Lleida –salvant totes les distàncies evidentment– fan el mateix amb la pandèmia de resultats que afecten l’equip i el situen a la part baixa de la classificació.

N

i tan sols el fet de disposar d’un entrenador top amb àmplia experiència i coneixements com Gustavo Aranzana és un antídot per aturar l’hemorràgia de resultats negatius que teníem. Lleida ja no pot excusar-se amb ser un destí de bàsquet novell i inexpert. Hem passat per ACB i som un club experimentat a LEB Or. El pressupost i els recursos tampoc haurien de ser un topall. Altres clubs com Manresa a l’ACB i Almansa a LEB Or treuen rendibilitats altes de caixes minses.

D

esprés d’un inici de lliga preocupant i amb dos baixes clau com Vecvagars i Miki Feliu, l’equip va donar la cara en un pavelló fred, buit i estrany davant un gran equip com el Granada, fet per lluitar a la part alta de la taula. La gran actuació coral de tots, sense excepció, i en particular del dominicà Eddy Polanco –ahir es va consagrar-, van fer doblegar el genoll als andalusos.

J

a tenim la primera al sarró. Ha arribat quan més falta feia i amb un equip minvat per les lesions.

Conclusió: tenim base ferma per continuar creixent i fe en un sistema de joc valent, versàtil i sòlid que no tingui caigudes de tensió al llarg del partit. Ahir, el silenci del Barris Nord es va trencar amb el crit de “victòria”, fruit de l’entrega de tots els jugadors. La vacuna està per arribar. Ahir es va passar amb nota el primer gran test i a Palma espera el segon.

tracking