SEGRE

LA CONTRACRÒNICA

Jugar cada setmana ja és una victòria

Gran victòria del Força Lleida

Gran victòria del Força LleidaPol Puertas

Creat:

Actualitzat:

Pot ser que veient el resultat tinguem la sensació que la victòria d’ahir davant del Múrcia va ser un passeig. Res més lluny de la realitat. Una setmana molt complicada ha finalitzat amb la victòria més còmoda fins ara. En les actuals circumstàncies, poder jugar cada setmana ja és una victòria i el factor mental serà determinant en el desenvolupament de la competició.

L’equip demostra que aquesta duresa mental i la concentració durant gairebé tot el partit són assignatures en les quals es progressa adequadament. No és fàcil tornar de Palma amb la sensació d’haver-te deixat la vida per a res i encarar una setmana de durs entrenaments, haver de parar i confinar-te per un possible positiu i, finalment, disputar el partit que creies ajornat en condicions físiques i mentals òptimes.

Per si això no fos suficient, la marxa de Hester a meitat de setmana reclamant un protagonisme i uns minuts que semblava no merèixer, ha complicat encara més la situació i obliga el club a sortir al mercat.

Tal com va dir Gustavo Aranzana, el Múrcia és molt millor equip del que ahir va mostrar, però també és cert que fer pitjor el teu adversari és una part important del joc. Obligar el rival a haver d’espavilar-se dins de la incomoditat i permetre una anotació tan baixa (55 punts són molt pocs), és mèrit de l’actitud, de la defensa i de la voluntat.

Aranzana parla sense embuts a l’hora d’explicar les coses. És per això que jo el crec quan constantment assegura que l’equip està bé, que treballen bé i s’entrenen dur. Mantenint l’excel·lent nivell de la defensa d’ahir, tard o d’hora els resultats apareixeran i qui sap si el d’ahir ha estat el primer de futurs grans partits que, de moment, només podem disfrutar per televisió.

tracking