SEGRE
Lucas N’Guessan subjecta la pilota davant l’anglès Patrick Whelan.

Lucas N’Guessan subjecta la pilota davant l’anglès Patrick Whelan.ÁREA 11

Creat:

Actualitzat:

No es podia començar millor el viatge per les terres del sud, que ha de portar el Força Lleida a visitar dos comunitats autònomes –Múrcia i Andalusia– per enfrontar-se a dos equips amb diferent potencial com són murcians i granadins. La primera de les parades va ser ahir a la nit al pavelló del Reial Múrcia Bàsquet, davant d’un dels equips més fluixos del grup B de la LEB Or, ja que és el més mal valorat i el que menys anota.

En aquesta Lliga dels despropòsits, amb jornades intersetmanals, proves PCR a dojo, ajornaments i moviments a la plantilla motivats per situacions personals, s’ha d’afegir el fet que el públic no pot acompanyar l’equip en els seus partits, la qual cosa converteix la competició en un embolic d’horaris inversemblants a prova del millor dels trencaclosques.

Aranzana ha aconseguit un bloc homogeni amb rotació completa tant a la pintura com en el perímetre i tan sols la falta de precisió en els llançaments de triples i tirs lliures –ahir va ser un esperpent– fa que les victòries no siguin més nombroses. L’equilibri en els quaranta minuts sense baixades de tensió és l’objectiu del coach. Però els jugadors han de millorar ostensiblement en els llançaments a cistella.

L’arribada de Michael Carrera, que ahir va estar molt prop d’un doble doble, i la formidable actuació de Buchanan, amo i senyor de la pintura, van ser determinants per superar a un Reial Múrcia impotent i candidat a les posicions de cua. Amb un Miki Feliu apàtic i un Marcus Vinicius absent, la resta no va sobresortir i va vorejar la indiferència.

Veurem què dona de si l’equip amb la incorporació de Kendal Manuel en substitució de Fernando Sierra. El millor de la jornada d’ahir, el resultat, i dimarts, a Granada.

tracking