SEGRE
Gustavo Aranzana demana explicacions a Agustí Sans.

Gustavo Aranzana demana explicacions a Agustí Sans.ÁREA 11

Creat:

Actualitzat:

La visita a la capital de l’Estat va significar un nou triomf a domicili per al Força Lleida en el que va ser el partit més fàcil i tranquil de la temporada, davant d’un Canoe que té tots els números per ser equip de Plata la pròxima campanya. Tan fàcil va ser que pràcticament es va liquidar a meitat del primer quart, amb una sagnia de punts lleidatans i un rosari d’errors madrilenys.

El Canoe, equip farcit d’internacionals en categories inferiors i club històric, va acabar sent un joguet en mans de l’armada d’Aranzana, sense capacitat de reacció, amb una defensa tova i erràtic en el tir. A l’encontre li van sobrar tres quarts i, per una vegada, els aficionats que van seguir el partit per televisió van gaudir d’un entrenament amb àrbitres i marcador sense patir pel resultat final.

A falta de tres partits per culminar la primera fase de la competició, un dels quals tornarà a ser contra el Canoe però sense poder comptar amb Kendal Manuel i Michael Carrera per ser jornada endarrerida, els lleidatans estan obligats a guanyar tot el que els queda per endavant: Osca a domicili i Girona i Canoe al Barris Nord. No valen distraccions si es vol jugar per lluitar pels play-offs d’ascens. És un nou sistema complicat i que no acaba de ser digerit per clubs i aficionats.

La plantilla del Força Lleida està molt equilibrada i es disposa d’una rotació suficient. Ara disposem de dotze dies sense partits de la LEB Or per culpa de les finestres FIBA i és el moment d’ajustar totes les peces de la maquinària en defensa, recuperar els jugadors lesionats i carregar les energies per afrontar amb garanties la recta final de la temporada.

Ahir, victòria fàcil. El millor va ser l’encert en el tir i el creixement com a equip. Les sensacions són bones.

tracking