SEGRE
Les jugadores de l’AEM celebren un gol aquesta temporada.

Les jugadores de l’AEM celebren un gol aquesta temporada.JORDI ECHEVARRIA

Creat:

Actualitzat:

Matinal futbolística molt intensa, la d’ahir, pel que fa al futbol lleidatà. Coincidien els dos màxims representants de Ponent en categoria masculina i femenina, cada un disputava partits de gran importància, més encara l’AEM que el Lleida, perquè en el cas de les del Recasens el seu duel davant del Seagull era de caixa o faixa, però l’alegria no va poder ser completa.

Mentre les jugadores de Roger Lamesa golejaven el Seagull per 4-0 i aconseguien una classificació històrica per a la fase d’ascens a la màxima categoria del futbol estatal, els jugadors de Molo queien per la mínima (1-0) a casa del líder Nàstic i l’objectiu haurà de ser un altre. Queden tres jornades i els blaus estan a 7 punts dels llocs que lluitaran per l’ascens i a només un del descens. Aquesta és la crua realitat. Parlem d’un Lleida que ha perdut quatre dels seus últims cinc partits i que en cap moment no ha trobat una certa regularitat.

Ara toca quedar, almenys, en els llocs intermedis que, en el cas del subgrup del Lleida, d’onze equips, serien els que van del quart al setè (del quart al sisè en subgrups de 10), per mantenir-se en l’equivalent de Segona B (la futura Primera RFEF).

De cap manera no s’ha de pensar, ni en els pitjors malsons, que els blaus caiguin als llocs del vuitè a l’onzè, perquè en aquest cas ja haurien descendit una categoria (la futura Segona RFEF) amb el perill que en aquella fase descendissin una altra categoria, que seria l’actual Tercera.

Estem davant d’una temporada atípica i estranya en tots els sentits que, a més, es convertirà en una trampa mortal per a molts clubs.

Millor finalitzar amb la bona notícia de l’AEM. Tot un homenatge la vigília del 8-M, que ha de ser més reivindicatiu que mai, malgrat les restriccions i les prohibicions. A veure si es culmina amb la guinda de l’ascens.

tracking