SEGRE
Eddy Polanco llança a cistella després de superar Khadim Sow.

Eddy Polanco llança a cistella després de superar Khadim Sow.ÁREA 11

Creat:

Actualitzat:

La ciutat castellana de Burgos va ser escenari ahir d’un duel èpic entre dos equips amb el mateix objectiu: lluitar per la permanència a la categoria de plata del bàsquet espanyol. Després de dos jornades d’infart amb cara i creu i davant del segon equip burgalès, recordem que el Burgos ha estat el conjunt revelació de l’ACB amb una molt bona nota en la seua participació europea.

Aquesta fase de permanència està dominada pels gironins i sembla difícil que perdin la seua condició de vuitè equip per entrar en el grup de play-off. La fatalitat dels contagis múltiples de Covid a la plantilla, amb el que suposa de pèrdua d’entrenaments i ritme de competició, va afectar negativament un equip preparat i motivat per ser més amunt a la classificació.

Burgos i Lleida van lluitar fins a l’extenuació per uns punts valuosos utilitzant totes les armes disponibles tant a la pintura com al perímetre. En aquesta segona fase, els jugadors determinants dels equips han fet un pas endavant i el Força Lleida ha vist com els fitxatges estrella han assumit el seu rol per liderar una plantilla programada i dirigida per assolir fites més importants. En una campanya atípica, irregular i histriònica com l’actual, el més important és mantenir la categoria.

Veurem què ens ofereixen els partits davant de Melilla i Càceres a domicili i amb Ourense i Burgos al Barris Nord. Lleida disposa de potencial tant de club com d’afició i ciutat per continuar gaudint de l’espectacle del bàsquet a la segona lliga de l’Estat. En aquest duel el Tizona del Cid va superar la Falcata ilergeta. Els del Segre, sense rebot, amb un tir d’escopeta de fira i sense direcció, van ser un joguet en mans dels castellans. Segon quart per oblidar i una derrota que obligarà a guanyar-ho tot al Barris Nord. La permanència perilla.

tracking